Tierps kommun

|

RSS källor på www.tierp.se

RSS är ett praktiskt sätt att få meddelande om de senaste nyheterna från Tierps kommuns webbplats. RSS är en tjänst i webbläsaren som kan uppdatera dig med nyheter från verksamheternas nyhetsarkiv.

För att utnyttja RSS-flöden* behöver du en modern webbläsare som har inbyggd RSS-läsarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, eller ett speciellt program som kan ta emot RSS-flöden. Det finns en del olika program som som kan installeras på din dator eller mobiltelefon för att ta emot RSS-flöden.

Kom igång med RSS

För att kunna prenumerera på våra nyheter behöver du en RSS-läsare, ett program som kan läsa ett RSS-flöde. I nyare webbläsare är RSS-läsaren inbyggd. Installera programvaran. Kopiera länken till vårt RSS-flöde in i RSS-läsaren. Klart, nu prenumererar du på våra nyheter! Du kommer automatiskt få nyheter till din RSS-läsare.

Hur man gör för att prenumerera

Gå in på sidans nyhetsbrev.
Tryck på orangea ikonen(RSS).
Tryck på "Prenumerera på denna feed" och klicka ok.
Tryck CTRL, shift och J samtidigt för att se om det är uppdaterat

Tierps kommuns RSS-flöden

*RSS står för Rich Site Summary och är ett standardformat för att överföra nyhetsrubriker på webben. RSS är en XML-standard som de flesta nyhetskanaler på Internet använder för att exponera information.

Sidan uppdaterad 2015-01-30
Tipsa andra:
Tierps kommun
Centralgatan 7, 815 80 Tierp
Telefon: 0293-21 80 00
Org nr: 212 000-0266