Öppen sporthall fortsätter under våren!

Höstens nyhet med drop-in-verksamhet i Centralhallen fortsätter under våren. Nu på söndagar klockan 10-12.

Under hösten startade drop-in-verksamheten, Öppen sporthall, i Centralhallen, Tierp under ett antal lördagar. Nu under våren fortsätter vi med det, fast nu på söndagar!

Genom att öppna upp Centralhallen i Tierp vill vi ge alla tillfälle till spontanidrott och rörelseglädje i sporthallen. Här kan alla som vill komma och prova olika sporter, leka och ha kul tillsammans.

Här finns möjlighet till idrott, lek och rörelse, testa hinderbanor, spela fatboll (stor boll där du får använda hela kroppen i spelet), basket, bordtennis, fri lek m.m.

Alla åldrar är välkomna, det behövs ingen föranmälan och det är gratis. Material och ledare finns på plats. Ta med inneskor, ytterskor är inte tillåtet i hallen men det går bra att vara barfota.

Följande söndagar under våren håller vi hallen öppen:

• 22 januari
  • 5 februari