Tierps kommun

|

Kontaktinformation
Fråga Medborgarservice

Telefon: 0293-21 80 88

Besökstider:
Mån - fre 7.30 - 16.00

Blanketter och e-tjänster

Tierps kommuns blanketter och e-tjänster, indelade efter ämnesområde.

Blanketter

Blanketterna kan man skriva ut, fylla i och skicka per brev eller fax. På blanketterna finns adressuppgifter om vart de ska skickas. Du kan alltså inte skicka in blanketten som e-post.

För att kunna läsa våra dokument i pdf-format behövs gratisprogrammet Adobe Readerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  

Hämta Adobe Reader

Hämta Adobe Reader

E-tjänster

Med e-tjänster har du möjlighet att sköta en del av dina ärenden med oss via elektroniska formulär, oavsett plats eller tid på dygnet. En del e-tjänster kräver inloggning.

Idag finns e-tjänster främst inom barnomsorgen, biblioteket och bygglovsverksamheten. Vi arbetar för att ta fram fler e-tjänster, vissa med möjlighet att signera elektroniskt med e-legitimationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (BankID).

OBS! Kommunens e-tjänster är i dagsläget inte anslutna till någon tjänst som motsvarar funktionen Mina sidor, Mina ärenden eller "Mina Engagemang". I framtiden kommer vissa e-tjänster att kräva inloggning och underskrift med e-legitimation. Här kan du läsa mer om e-legitimation och hur du skaffar det.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2012-01-01
Tierps kommun
Centralgatan 7, 815 80 Tierp
Telefon: 0293-21 80 00
Org nr: 212 000-0266