• - Tillfällig beredning för likvärdig skola i Tierp

  • - Dags att göra skolvalet

  • - Lyckad jakt ger lokalt kött till äldreomsorgen

  • - KF i korthet den 13 december 2022

  • - KF i korthet 8 november 2022

  • - Anmälan till vuxenutbildningen inför vårterminen

  • - Drop-in café för anhöriga

  • - Byggtrafik när ny vandringsled förbereds i Örbyhus

  • - Kom ihåg att anmäla din eldstad

  • - Delta i kultur- och fritidsenkät

Kontakt

Foto: Mostphots

Digital företagarfrukost 11 februari kl 7:30-9:00 — Frågan till heta stolen "Till vad gick kommunens pengar 2021?"

Nytt år med nya möjligheter och utmaningar. Innan vi helt lägger 2021 bakom oss gör vi en sammanfattning av året som gick. Toni Jonsson, regional utvecklingsledare näringsliv på Region Uppsala, är morgonens moderator. I heta stolen finns Kommunstyrelsens ordförande Sara Sjödal och kommundirektör Helena Carlsson. Tomas Stavbom, regiondirektör Handelskammaren, får svara på hur det gått för länet året 2021. Vi passar också på att blicka framåt tillsammans med dessa. Vad finns på agendan för valåret 2022?

2021 har varit ett speciellt år. Pandemin har styrt många av de beslut som har tagits inom det offentliga, likväl som inom det privata näringslivet. Den här morgonen gör vi ett "bokslut" för 2021:

Är det bara pandemi året har handlat om på kommunal och regional nivå? Finns det andra satsningar och annat som också har hunnits med under det gångna året? Till vad gick skattepengar och annan finasiering? Hur ser planerna ut inför 2022?

Vi hoppas att med hjälp av heta stolens deltagare och vår moderator kunna ge er svar på de här frågorna.

Vår kommunpolis Jörgen Wilestedt deltar också den här morgonen och gör sitt bokslut för 2021 vad gäller tryggehtslöftet och berättar vad som är på gång 2022.

Som vanligt kommer det att finnas utrymme för korta presentationer. Vill du göra en kort presentation kan du ange det i anmälningsformuläret.

Vi samlas framför våra skärmar från 7:15 programmet börjar kl 7:30. Mötet genomförs i Zoom.

Preliminärt program med ungefärliga tider

7:15-7:30 Logga in — teknikkoll och gemensam frukost

7:30 Välkommen — Lars Ingeberg, näringslivschef inleder morgonen och presenterar dagens program och dagens moderator, Toni Jonsson, regional utvecklingsledare näringsliv på Region Uppsala.

7:40 Vad gick pengarna till 2021 och vad händer 2022? Intervju med Sara Sjödal, Kommunstyrelsens ordförande och Helena Carlsson kommundirektör

8:00 Hur har länet klarat 2021 och hur blir 2022? Tomas Stavbom, regiondirektör Handelskammaren i Uppsala län lämnar sitt "bokslut" för 2021 och blickar framåt.

8:15 Tryggare Tierp — Jörgen Wilestedt, kommunpolis Tierp

8:25 Bensträckare och påfyllning av kaffe

8:35 Vad är på gång hos företagen? — möjlighet till kort information (nya företag, ny
på jobbet, projekt, satsningar med mera)

8:45 På gång — kalendarium

8:55 Sammanfattning av morgonen

9:00 Tack för idag!

Du anmäler dig via formuläret nedan senast kl 18:00 den10 februari. Du kan delta via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Om du använder din mobiltelefon behöver du ladda ner Zoom-appen i förväg.

I ditt bekräftelsemejl får du en länk till mötet.

Anmälningsformulär

För att kunna hantera ditt ärende behöver Tierps kommun få tillgång vissa personuppgifter. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter. Pdf, 173 kB. (Pdf, 173 kB)

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 10 februari klockan 18.00.