• - Betyget för kommunens företagsklimat fortsätter öka

  • - Så firas studenten 2023

  • - Centralgatan blir tillfälligt dubbelriktad

  • - Bra chefer ger bättre service

  • - Årets medborgarlöfte är signerat

  • - KF i korthet den 25 april 2023

  • - Engagemang för kollegor och kunder kan ge Caroline pris vid Framtidsgalan

  • - Upphandling vinnare i årets NKI-mätning

  • - Ny app för kommunens unga

  • - 2023 års pristagare är utsedda

Kontakt

Jacke Sjödin samt bild på Centralhotellet Tierps lounge

Jacke Sjödin, foto: Gustaf Hellsing

Företagarkväll 24 november 18-22:30, Central Hotellet Tierp – Rusta dig för vintern tillsammans med NIS och Jacke Sjödin

Sällan har väl förutsättningarna för den kommande vintern känts så osäker. Energikris, klimatkris, krig, inflation och lågkonjunktur. Det är sannerligen inte svårt att uppleva att molnen hopar sig på hösthimlen. Men med en orolig omvärld och i oroliga tider finns det inget som rustar så bra som kunskap. Om den dessutom serveras tillsammans med god mat och dryck, i trevligt sällskap och med möjlighet till skratt är möjligheten att känna framtidstro större. Den 24 november har du möjlighet att uppleva just allt detta när Näringsliv i samverkan anordnar årets företagarkväll.

Kvällens moderator Jacke Sjödin kommer såväl att leda oss genom kvällen som att bjuda på härlig underhållning, som den glädjespridare han är. Omvärldsbevakning, digital säkerhet och ekonomiska verktyg är kunskap du tar med dig. NYC Burgers steker hamburgare i sin foodtruck och i den alldeles nya loungedelen i Central Hotell Tierp (Pricks) finns utrymme för mingel med företagarkollegor och möjlighet att köpa lokala brygder. En kväll du inte vill missa!

Fakta om kvällen

Dag och tid: torsdag 24 november kl 18-22:30

Plats: Central Hotellet Tierp, Hantverksgatan 4, Tierp

Kostnad: 180 kr/pers , inkl moms (144 kr exkl moms) för hamburgare med tillbehör, vatten, kaffe och kaka. Lättdryck, öl och vin finns till försäljning.

Betalning: I samband med anmälan

Anmälan: Anmäl dig via denna länk som går till NIS hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Förlängd anmälan – senast den 22 november, kl 12:00 vill vi ha din anmälan.

Specialkost: Om du önskar specialkost fyll i det vid anmälan samt specificera det i ett separat formulär genom att klicka på denna länk.

Program

18:00 Dörrarna öppnar – ankomst och snacks

18:30 NIS hälsar välkommen och introducerar kvällens moderator och underhållare Jacke Sjödin.

18:40-19:40 Kunskapsupprustning med:

Tomas Stavbom, regionchef Uppsala Handelskammare Omvärldsspaning i en orolig och föränderlig värld – vad betyder det för näringslivet och Tierps kommun?

Josefin Näsström, Iperiferi Hur ser man skillnad på en säker och osäker webbadress och hur kan det påverka dig, dina medarbetare och dina kunder om du klickar på den? Tillsammans med henne kommer vi att få testa våra kunskaper.

Sven-Eric Junebjörk, Almi Hur får du koll på ditt företags ekonomi i en föränderlig värld? Sven-Eric tipsar om hur du får en övergripande bild av företagets ekonomi och verktyg som finns för detta.

Allt under ledning av moderator Jacke Sjödin.

19:40-21:00 NYC Burgers serverar hamburgare med tillbehör, dryck, kaffe, godbit. Leufstabruk bryggeri finns på plats med sina brygder.

21:00 Underhållning med Jacke Sjödin

21:45-22:30 Barhäng och mingel för den som önskar

Kvällens föredragshållare

Jacke Sjödin

Foto: Stewen Quigley

Jakob "Jacke" Sjödin är född i Sollefteå 1966 och flyttade till Uppsala 1990 för att plugga. Men ganska snart började han göra teater och skriva kåserier. Redan i tidiga barnaår och som ungdom "plågade" han sin omgivning med – som han själv uttrycker det – usla revyer på gräsmattan, skolrevyer och annat".


I Uppsala har han bland annat gjort 147 föreställningar av ”Fyra lyckliga män”, modererat och underhållit vid otal evenmang. Och så kom pandemin... Från 2020 och framåt skrev Jacke 41 Coronalåtar som fått stor spridning och han har även gjort 24 livesändningar från Studio Pannrum, alltså från sin källare.


Låtarna och livesändningarna hittar du via denna länk till Jacke Sjödins Youtubekanal. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tomas Stavbom

Tomas Stavbom

Sven-Eric Junebjörk

Sven-Eric Junebjörk

Josefin Näsström

Josefin Näsström

Välkommen!

Näringliv i samverkan består av kommunens två företagarföreningar — Företagare i Tierps kommun och ÖTV-företagarförening, de kommunala bolagen — AB Tierpsbyggen och TEMAB samt Tierps kommun. Läs mer på föreningens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.