Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Kulturprogram hösten 2020

Broschyren med det aktuella kulturprogrammet i Tierps kommun kan hämtas bland annat i Kulturhuset Möbeln, på biblioteken i Tierps kommun, kommunhuset i Tierp och baden.

Höstens kulturprogram inställt

Med anledning av de skärpta allmänna råden i Uppsala län, samt att taket för allmänna sammankomster sänks till max åtta nationellt väljer Tierps kommun att ställa in samtliga kulturevenemang fram till 31 december 2020. Beslutet kan komma att förlängas efter detta datum. Vissa aktiviteter inom kulturprogrammet kommer att erbjudas digitalt. För mer information hänvisar vi till tierp.se, samt våra kanaler på Facebook (@kulturhusetmobeln, @bibliotekenitierpskommun).

Kulturhuset Möbeln och biblioteken

Från och med lördagen 21 november ändras öppettiderna för biblioteken i Tierps kommun och för Kulturhuset Möbeln. För att minska smittspringningen uppmanar vi alla besökare att enbart besöka biblioteken om det är nödvändigt och inte stanna längre vad som behövs.

Öppettider för biblioteken i Tierps kommun finns på biblinord.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppettider för Kulturhuset Möbelnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ oss på Facebook (Kulturhuset Möbelnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Biblioteken i Tierps kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster) och Instagram @kulturfritidtierp

Boka plats