Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Danssommarjobb

Prova på yrkeslivet som professionell dansare under tre veckor i sommar.

Danssommarjobbet är en unik möjlighet för dig som är född 2003–2005 att få prova på yrket som dansare med inriktning på modern dans. Projektet pågår under tre veckor, 14 juni–1 juli 2021, på Kulturhuset Möbeln i Tierp. Ungdomar som bor i Tierps och Östhammars kommun är välkomna att skicka in sin ansökan.

Arbetsdagarna är upplagda som ett professionellt danskompani arbetar – uppvärmningsklass, repetioner och slutligen föreställningar. Föreställningarna framförs på offentlig platser i Tierp och Östhammar under den sista arbetsveckan. Projektet leds av dansaren och koreografen Melody Sheikh.

Provdansa för danssommarjobbet

Efter du har skickat in din ansökan kommer du att bli kallad till en dansklass torsdagen den 15 april kl. 17:00-19:00 på Kulturhuset Möbeln i Kulturskolans lokaler. Här kommer ni i grupp att genomföra uppvärmningsklass och ta del av ett koreografiskt rörelsematerial tillsammans med Melody Sheikh. Alla moment genomförs i grupp. Detta tillfälle är obligatoriskt och efter provtillfället får du besked om du har fått jobbet eller inte. Efter det kan du välja att tacka ja eller nej till jobberbjudandet.

Skicka in din ansökan senast den 31 mars.

Ansökan

Ange ett telefonnummer där vi kan nå dig dagtid genom att ringa eller skicka SMS. Uppge din e-postadress för att få en bekräftelse om att ansökan har registrerats. Det är även via din e-postadress som vi skickar inbjudan till provtillfället och skickar erbjudande om jobb till dig.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 31 mars klockan 23.59.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPRöppnas i nytt fönster.