Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Sommarjobb hos företag via kommunen

Tillsammans med företagare, verksamheter och ideella föreningar erbjuder Tierps kommun sommarjobb för gymnasieelever under perioden 15 juni - 15 augusti. Du kommer själv överens med företaget om en arbetsperiod. Kommunen kan stå för en del av lönekostnaden.

Gymnasieelever i åk 1 och 2 (åk 3 om fyraåriga program). Du kan hitta en egen arbetsplats

Även om du söker sommarjobb via kommunen, ska du leta efter en arbetsplats på egen hand för att öka dina chanser till ett sommarjobb. Kommunen har få platser och därför har du störst chans till sommarjobb om du själv hittar en arbetsplats.

Börja redan nu, och i kontakten med arbetsgivaren kan du berätta att Tierps kommun kan subventionera (betala) en del av din lön, för att öka dina chanser till arbete. Kommunen subventionerar ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Det är viktigt att du har godkännande från din kontakt på företaget innan du fyller i ansökan.

Tierps kommun subventionerar (betalar) som mest 50 procent av en timlön på max 90 kronor och för max 90 timmar. Det totala maxbeloppet kommunen kan betala är alltså 5 961 kronor per ungdom och år.

Ansök om sommarjobb på företag via kommunen

ELEV
Kontaktuppgifter
User information


FÖRETAG


Kontaktperson på företaget
User information
Behandling av personuppgifter
För att kunna hantera din ansökan behöver Tierps kommun få tillgång till vissa personuppgifter. När du skickar in uppgifter via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e myndighetsutövning. Personuppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan