Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Timanställning och vikariat

Välkommen att söka vikariat och timanställning hos oss. Vi söker vikarier och timanställda inom kök, förskola, skola, vård och omsorg. Vi söker även deltidsbrandmän.

Vård och omsorg

Kommunens bemanningsenhet erbjuder möjlighet för dig som fyllt 18 år att arbeta som timavlönad inom personlig assistans och på kommunala äldreboenden, hemtjänst, gruppbostäder och servicebostäder.

Ansök om timanställning inom vård och omsorg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Personlig assistans

Just nu har vi stort behov av fler timanställda inom personlig assistans (PA). Är du intresserad av att jobba som personlig assistent kan du skicka in en ansökan.

Ansök om timanställning inom personlig assistans Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vikarie i våra kök

Vill du vara med och arbeta med mat i offentliga måltider? Vi söker kockar och måltidsbiträden i Hållnäs, Skärplinge, Karlholm, Söderfors, Kyrkbyn, Örbyhus och Tierp. Det krävs giltigt belastningsregister för att arbeta i kommunens kök.

Ansök om timanställning hos inom kostenheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förskola

Kommunens bemanningsenhet erbjuder möjlighet för dig som fyllt 18 år att arbeta som timavlönad inom förskoleverksamheten.

Har du utbildning eller erfarenhet inom att arbeta med barn eller inom förskola så kan du nu göra en ansökan till kommunens förskolor. Det krävs giltigt belastningsregister för att arbeta i kommunens förskolor.

Ansök om timanställning inom förskolan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

E-tjänsten kräver att du legitimerar dig med mobilt BankID, saknar du mobilt BankID kontakta Medborgarservice på telefon 0293-21 80 00

Bemanningsenheten, Grevegatan 19, 815 80 Tierp
Telefon: 0293-21 84 00
E-post: bemanningen@tierp.se

Grundskolan, gymnasiet och fritidsverksamhet

För timanställning inom grundskola och fritidsverksamhet, kontakta respektive skolexpedition: Förteckning över grundskolornas expeditioner.

Gymnasieskolans expedition: Högbergsskolan, Palmg. 11-13, Tierp
Tfn: 0293-21 83 64

Räddningstjänstpersonal i beredskap

Att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap (RiB) innebär att du vid sidan av ditt ordinarie arbete är beredd att hjälpa till i räddningsinsatser i samhället. Kravet för anställning är att du bor och/eller arbetar på orten.

Läs mer på Uppsala brandförsvar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.