Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Kartor

Hitta hit!

Tierps kommun ligger mitt i den svenska idyllen. Närheten till Gävle, Uppsala, Arlanda och Stockholm och kusten gör Tierp till en idealisk plats att leva och bo i. Visa en större karta och ta fram en vägbeskrivning hit!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välj själv vad du vill se i våra interaktiva kartor

I våra interaktiva kartor kan du lätt och snabbt hitta besöksmål och information om kommunens olika verksamheter med mera.

Du kan själv välja vilken information du vill få fram i våra kartor. Du kan välja att se t ex vad som finns att uppleva och göra i kommunen - våra vackra vallonbruk, badplatser eller skidspår. Den visar också samhällsinformation, t ex var finns polishuset eller närmaste apotek?

Du hittar lediga tomter, detaljplaner, lekplatser, grillplatser, cykelvägar och vandringsleder. Du kan ta fram busshållplatser, gator med parkeringsförbud, vem som är väghållare, vem som ansvarar för konditionen på olika vägar, och mycket mer.

Exempel på karta över sandutlämningsställen

Bilden visar att du kan välja en eller flera kategorier från kartinnehållet, som visas i kartan. Du kan zooma i kartan, gå ner på gatunivå och se bilder från platsen. Klicka på en markering i kartan för att få mer information om den.