Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Digital utveckling för medborgare

Lämna förslag eller lyft dina behov och önskningar för Tierps kommuns digitala utveckling. Vi har dina behov i fokus och behöver därför din hjälp.

Hur kan vi underlätta din vardag digitalt?

Är det någon tjänst hos kommunen som du önskar vore digital? Skulle det till exempel underlätta för dig att kunna ställa frågor utan att behöva prata med någon? Ha möjlighet att underteckna en ansökan digitalt? Eller har du idéer på något annat som skulle kunna digitaliseras för att förenkla dina kontakter med Tierps kommun?

Fyll gärna i formuläret så att vi får veta. Vi sammanställer ditt svar med verksamheternas egna förslag och behov. Det hjälper oss att göra rätt prioriteringar i arbetet med Tierps kommuns digitala utveckling.

Vilken relation har du till Tierps kommun?
Vilken relation har du till Tierps kommun?


Ge oss din åsikt, förslag, behov eller önskemål
Behandling av personuppgifter
När du skickar in uppgifter via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e allmänt intresse. Uppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR.