Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Påverka som ung

Är det något som du tycker funkar dåligt i kommunen? Vad behöver vi som kommun göra och vad behöver hända för att du ska trivas? Vad vill du förändra? Så här kan du vara med och påverka som ung!

Som medborgare har du flera möjligheter att vara med och påverka vad som händer och vad du tycker att vi ska satsa på för dig. Vi har dialoger i olika ämnen där du kan vara med och påverka. Du kan också kontakta oss, politikerna eller partierna om du har en fråga om något speciellt.

Appen Ung i Tierp

I appen hittar du tips på mötesplatser, aktiviteter, evenemang och annat för dig som är ung i Tierps kommun. I appen kan du även föra fram dina åsikter genom att skicka in förslag till kommunen eller delta i vår ungdomspanel.

Tierps kommun ansvarar för innehållet i appen. Har du frågor eller problem att ladda ner appen? Kontakta oss!

Ladda ner appen "Ung i Tierp" idag!

Expertgrupp för Ung i Tierp

För att veta hur kommunen bäst ska arbeta med unga har vi en expertgrupp. Gruppen hjälper till att utveckla appen ung i Tierp, men också i andra frågor som påverkar unga i kommunen.

Skicka in en intresseanmälan till medborgarservice@tierp.se om du är intresserad av att vara med.

Lämna förslag i kommuninvånarnas postlåda

I kommuninvånarnas postlåda finns möjligheten för alla kommuninvånare, oavsett ålder, att lämna förslag till kommunens verksamheter.

Förslag inkomna till Postlådan hanteras av verksamheterna, och det är en handläggare som svarar på förslaget. Förslaget och svaret kommer att redovisas i kommunfullmäktige.

Gå in här för att lämna föslag till kommuninvånarnas postlåda.

Kontakta kommunens politiker

Om du vill veta mera om en speciell fråga kan du kontakta politikerna som arbetar med det som frågan handlar om. Deras namn och kontaktuppgifter finns i kommunens förtroendemannaregister. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta kommunen

Om du har praktiska frågor om kommunens service kan du kontakta Medborgarservice. Medborgarservice ser till att du får svar på dina frågor och kommer i kontakt med rätt person.

Medborgarservice

Telefon: 0293-21 80 88
Telefontider: Må-fr: 09.00 - 16.00
E-post: medborgarservice@tierp.se

Lämna synpunkter

Du kan lämna dina synpunkter, förslag, klagomål eller beröm här på webben. Länk till annan webbplats. Vi registrerar din synpunkt i kommunens diarium – där blir den offentlig och alla kan läsa den.