Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Sociala medier

Med hjälp av sociala medier vill vi utveckla dialogen med medborgarna, öka öppenheten och erbjuda nya kontaktvägar. Du är välkommen att kommentera och ställa frågor om kommunens verksamhet samt gilla och dela våra inlägg. Reglerna gäller för kommunens samtliga konton på sociala medier.

Tierps kommun använder sociala medier för att informera om kommunens verksamheter, öka möjligheten till dialog och kontakt i frågor som rör kommunens ansvarsområde.

Du är välkommen att kommentera och ställa frågor om kommunens verksamhet samt gilla och dela inlägg på vår sidor och konton. Observera att din kommentar är en allmän handling och kan komma att diarieföras.

Kontona bevakas under kontorstid och inlägg som görs under helger hanteras kommande vardag. Tänk på att inte lägga ut känslig information om enskilda personliga ärenden eller sekretesskyddad information. I sådana frågor hänvisar vi till e-post, telefon eller brev via Medborgarservice

Kontona är inte heller en arena för politisk debatt eller en anslagstavla för information från andra organisationer eller aktörer.

Kommentarsregler

Kommentarer på våra sociala medier ska hålla sig till ämnet för inlägget och får inte innehålla:

  • Känslig information, till exempel personuppgifter som namn och bild på personer. Ärenden som innehåller känslig information hänvisar vi till e-post, telefon eller brev via Medborgarservice
  • Förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
  • Kränkande uttalande med rasistiska, sexistiska eller homofobiska undertoner
  • Hets mot folkgrupp eller andra trakasserier
  • Olovliga våldsskildringar eller pornografi
  • Uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet
  • Olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
  • Svordomar eller obscena ord
  • Kommersiella budskap, reklam eller spam

Observera att din kommentar är en allmän handling och kan komma att diarieföras. Vi tar bort kommentarer och kan blockera användare som bryter mot reglerna.
Vi förbehåller oss också rätten att rensa bland kommentarer och inlägg som uppenbart ligger utanför kommunens ansvarsområde, riskerar att sprida obekräftade uppgifter/rykten eller där vi kan misstänka att kommentaren gjorts av en profil som är falsk, kapad eller liknande.

Tierps kommun i sociala medier:

Facebook

Instagram

YouTube