Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Dina möjligheter

Vi vill erbjuda dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi är övertygade om att strävan efter att bli lite bättre är vägen till att bli en arbetsgivare och kommun i framkant.

Vårt arbetssätt ska ge utrymme att lära av varandra för att vi ska öka vår gemensamma kunskapsbildning. För oss är varje enskild medarbetare en viktig och unik resurs, ovärderlig för att kunna genomföra vårt uppdrag.

Kort sagt är det viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner att det finns utvecklingsmöjligheter. Detta försöker vi uppnå genom bland annat följande:

  • Vi arbetar för att du ska få en introduktion i arbetet där du känner att du på ett bra sätt ges möjlighet att komma in i arbetsgruppen och i dina uppgifter.
  • Vi samarbetar mycket med andra kommuner för att skapa nätverk och möjligheter till utveckling i olika frågor. Det är viktigt att inte känna sig ensam i sin roll och att ges möjlighet till diskussion med kollegor i liknande situationer.
  • Som medarbetare i Tierps kommun betalar vi en del av kostnaden för en friskvårdsaktivitet som passar just dig, exempelvis ett gymkort.
  • Alla medarbetare i kommunen är medlemmar i Positiva klubben som varje år ordnar flertalet roliga aktiviteter, såsom teaterbesök, golfturnering, motionslopp och julpyssel.