Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Fem unga kvinnor i svarta kläder och svart munskydd genomför en dansföreställning framför Kulturhuset Möbeln. Det är sommar ute.

Danssommarjobb 2023

Danssommarjobbet är en unik möjlighet för dig som är född 2005–2007 att få prova på yrket som professionell dansare. Projektet pågår under tre veckor, 12–29 juni, på Kulturhuset Möbeln Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Tierp.

Ungdomar som bor i Tierp, Östhammar och Älvkarleby kommun är välkomna att ansöka. Du behöver ha dansat lite innan men vilken stil spelar ingen roll.

Föreställningar

Arbetsdagarna är upplagda som ett professionellt danskompani arbetar – uppvärmningsklass, repetioner och slutligen föreställningar. Föreställningarna framförs på offentliga platser i kommunerna under den sista arbetsveckan. Projektet leds av en dansare och koreograf.

Provdansa för danssommarjobbet

Efter du har skickat in din ansökan kommer du bli kallad till en dansklass i Tierp (Kulturskolans lokaler). Här kommer ni i grupp att genomföra en uppvärmningsklass och ta del av ett koreografiskt rörelsematerial tillsammans med koreografen. Alla moment genomförs i grupp.

Datum: söndag 16/4

Tid: 11.00-13.00

Plats: Kulturskolan Tierp

Provdanstillfället är obligatoriskt. Efteråt får du besked om du har fått jobbet eller inte och kan välja att tacka ja eller nej till jobberbjudandet.

Ansökan om danssommarjobb

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 9 april klockan 23.59.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR Öppnas i nytt fönster..