Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Sommarjobba i kommunen 2024

Här söker du sommarjobb inom några av kommunens verksamheter. I år söker vi ungdomar till bland annat förskola, fritids, grundsärskola, kaféer, funktionshindradeomsorg och äldreomsorg.

Ansök om sommarjobb inom kommunen

Sista anmälningsdag är den 2 april.
Intyg * (obligatorisk)
Sommarjobb inom kommunen är en bra erfarenhet inför det kommande arbetslivet. För att så många som möjligt ska få möjlighet till denna erfarenhet, så är erbjudandet bara till för dig som inte sommarjobbat för kommunen tidigare. Det gäller även om du tidigare deltagit i Rookie Start Up eller Dansprojektet.
Intyg

Kön * (obligatorisk)
Kön
Dina kontaktuppgifter
Om du blir erbjuden sommarjobb kommer det att skickas via e-post i första hand.
Dina kontaktuppgifter
Fyll i med 12 siffror (ÅÅÅÅMMDD-XXXX)
Område * (obligatorisk)
Observera att detta är önskemål. Du kan ange flera områden. För arbete inom förskola och fritids kräver vi utdrag ur belastningsregistret.
Område


Vilken period kan du jobba? * (obligatorisk)
Vilken period kan du jobba?Behandling av personuppgifter
För att kunna hantera din ansökan behöver Tierps kommun få tillgång till vissa personuppgifter. När du skickar in uppgifter via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e myndighetsutövning. Personuppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan.
Viktigt!
Efter att du skickat in ansökan ska du komma till en tacksida, då vet du att din ansökan om sommarjobb har registrerats.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR Öppnas i nytt fönster..