Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Om webbplatsen

tierp.se är Tierps kommuns officiella webbplats. Här finns information om de tjänster och den service som kommunen erbjuder.

Saknar du något, eller har synpunkter på någon del av innehållet, strukturen eller funktionerna, hör av dig till webbansvariga. E-post: webmaster@tierp.se

Varför finns inte telefonnummer till anställda på webbplatsen?

​Vi vill ge dig så god service som möjligt. Många av kommunens anställda har inte möjlighet att ta emot externa samtal under arbetsdagen, till exempel sitter kommunens chefer ofta i möten. Vi tror att du som ringer, uppskattar att få svar när du ringer. Därför har vi vår kundtjänst Medborgarservice, som ser till att du får svar på dina frågor och kommer i kontakt med rätt person. Du behöver inte ringa flera samtal utan vi skapar kontakter åt dig med hjälp av telefonsamtal, mejl eller sms. Kontakta Medborgarservice

Tips om information och evenemang

Har du tips på information för våra kommuninvånare är du välkommen att skicka in det till vår evenemangskalender. Skicka in evenemangstips

Upphovsrätt text och bild

All text på www.tierp.se är fri att använda och sprida vidare förutsatt att du anger källa.
Bilder och filmer som finns via vår webbplats är däremot upphovsrättsskyddat material som ägs av Tierps kommun. Vill du använda någon av våra bilder eller filmer måste du kontakta kommunikationsenheten för mer information.
E-post: kommunikation@tierp.se

Behandling av personuppgifter

Information om behandling av personuppgifter

Kakor/Cookies

Information om cookies

Hitta på webbplatsen

Sökfunktion

Högst upp på alla sidor finns en sökruta där du kan göra en fritextsökning bland alla sidor och filer. Det går även bra via sök på webbplatsen.

Webbkartan visar webbplatsens struktur

webbkartan ser du hela strukturen för webben. Genom att klicka på en sida kommer du dit. Du kan alltid komma tillbaka till startsidan genom att klicka på kommunens logotyp.

Läsa filer och dokument

På webbplatsen finns många dokument i formatet PDF. För att kunna läsa dessa på skärmen krävs att du har programmet Acrobat Reader installerat på datorn.
Hämta och installera programmet direkt via webben: Adobe Acrobat Reader för Windows, Mac och Linux Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Teknisk information

Webbstandarder, teknisk information

Tierps kommuns webbplats är byggd enligt webbstandarder. Det innebär att HTML 5 används för att strukturera innehållet, och att stilmallar (CSS, Cascading Style Sheets) bestämmer hur innehållet ska se ut.

Webbpubliceringsverktyg

Webbplatsen är skapad med webbpubliceringsverktyget SiteVision.