Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Studieförbundsbidragsbidrag

Tierps kommun vill med sitt bidrag till studieförbunden stödja och uppmuntra kommunens invånare till ett eget kunskapssökande, ett aktivt medborgarskap, social inkludering och personlig utveckling.

Studieförbund kan ansöka om tre olika bidrag i Tierps kommun: årligt verksamhetsbidrag, bidrag för kultur i vården, samt riktat bidrag.

I Regel för bidrag till studieförbund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du information om alla våra bidrag för studieförbund.

I Årshjul föreningsbidrag Pdf, 66 kB, öppnas i nytt fönster. hittar du viktiga datum för föreningar, men även studieförbund t ex sista ansökningsdag och utbetalningstillfällen.

Portal för bidrag och lokalbokning

Tierps kommun har upphandlat ett nytt bidrags- och bokningssystem, det nya systemet används från och med februari 2023.

Det är viktigt att alla studieförbund registrerar sig i nya portalen, det innebär att ni hamnar i registret och att ni får del av kommunens utskick till föreningar och studieförbund.

tierp.rbok.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ansök bidrag digitalt

Bidrag för studieförbund 2024 söks i systemet Rbok. För att söka bidrag måste studieförbundet vara registrerat på tierp.rbok.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor, kontakta Kultur och fritid:
E-post: kultur-fritid@tierp.se
Telefon: 0293-218323