Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Fritidsklubben

Efter skoldagens slut kan barn i åk. 4 - 6 komma till fritidsklubben i Tierps köping för att pyssla, sporta, se film, baka och spela tillsammans. Under terminens skollov har fritidsklubben skolbarnsomsorg, men stängt under jullov och delar av sommarlov.

Fritidsklubben erbjuder 70 st platser och om alla platser är fyllda så använder vi ett kösystem för lediga platser. Vi håller till i Fritidsgården i Tierp, Kulturhuset Möbeln.

Veckoschema

Fritidsklubben erbjuder varierade aktiviteter måndag - fredag kl. 13.00 till 17.30 med paus för mellanmål kl. 14:30 varje vardag. Utöver veckoaktiviteterna så har du varje dag möjlighet att spela pingis, ps4, data, biljard, kasta pil, pyssla, gå ut på multiarenan och spela t.ex. fotboll eller utebandy.

Aktiviteter under veckan

Veckodag

Aktivitet

Måndag

Pyssel

Tisdag

Läxhjälp

Onsdag

Aktivitet inne eller ute

Torsdag

Bad

Fredag

Fredagsmys och sporthallen 15.00-16.00

Verksamhet under loven

Särskilda anmälningslappar till lovverksamheterna skickas ut till alla inskrivna barn. På jullovet samt under sommarveckorna 27-31 är fritidsklubben stängd.

Ansöka om plats

Ansökan sker digitalt och finns att göra på https://www.tierp.se/tierp.se/forskola-och-utbildning/skolbarn-6-16-ar.htmllänk till annan webbplats

Kostnaden per termin är 900 kr, och betalas 225 kr/månad under feb, mar, apr, maj (VT) och sept, okt, nov, dec (HT). Under lov debiteras 25 kr/dag för lunch. Samlingsfaktura kommer med övriga barnomsorgssystemet om du även har barn placerade i kommunens övriga barnomsorg.

Uppsägning av plats

Uppsägning sker digitalt och finna att göra på https://www.tierp.se/tierp.se/forskola-och-utbildning/skolbarn-6-16-ar.htmllänk till annan webbplats

Vid uppsägning av plats på fritidsklubben gäller 2 månaders uppsägningstid från och med att uppsägningen skickats in.