Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Kulturprogram

Höstens kulturprogram är här! Dåtid och framtid är två teman som märks bland höstens arrangemang för vuxna. Lär dig mer om allt från vikingarnas tjärtillverkning i de norduppländska skogarna och släktforskning till artificiell intelligens och hållbar utveckling!

Gott om program även innan kulturhusets invigning

Vecka 44 invigs det nya kulturhuset Möbeln i Tierp. Innan dess ordnas kulturarrangemang både på olika platser i Tierp och på biblioteksfilialer i Tierps kommun. Söderfors bibliotek fortsätter att ha många programpunkter – bland annat en föreläsningsserie om släktforskning och Söderfors historia.

En riktig filmhöst

Missa inte Tierps filmfest! I höst fokuserar vi på film och bjuder in till filmvisningar och workshoppar för både vuxna, unga och barn. Se programmet på tierp.se/tierpsfilmfest

Testa sagoyoga på Familjelördagarna

Som vanligt finns det mycket att uppleva för hela familjen på Familjelördagarna – bland annat sagoyoga, Minibioklubben, teater och dans. Fram till november sker de flesta arrangemangen på biblioteksfilialerna.

Kulturprogrammet finns på flera ställen

Kulturprogrammet finns bland annat att hämta på kommunhuset i Tierp samt på kommunens bibliotek och badhus. Här på tierp.se kan du se kulturprogrammet i digital form:

 

Kulturprogram för funktionsnedsatta

Du vet väl att det även finns ett kulturprogram för funktionsnedsatta?