Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Årets Eldsjäl

Utmärkelsen årets eldsjäl är till för ideella ledare som gjort betydelsefulla insatser inom en idrott-, fritid- eller naturverksamhet och som fungerat som en god förebild. Utmärkelsen kan även ges till personer, föreningar eller organisationer som utfört ett stort och betydelsefullt arbete som främjar integration eller mångfald.

Utmärkelsen kan endast ges till ledare i en bidragsberättigad förening Pdf, 163 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 163 kB) och går till ledaren personligen. Utmärkelsen består av diplom och en prissumma om 10 000 kronor.

Nominera till årets eldsjäl

Lämna din nominering senast den 15 mars det aktuella året.
Dina kontaktuppgifter
Dina kontaktuppgifter
Personuppgiftsbehandling
För att kunna hantera ditt ärende behöver Tierps kommun få tillgång till vissa personuppgifter. När du skickar in uppgifter via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e allmänt intresse. Personuppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR Öppnas i nytt fönster..