Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Miljöpris

Tierps kommuns miljöpris är avsett att stödja och uppmuntra engagerade föreningar, organisationer, enskilda kommuninvånare, företag, skolklasser m.fl. för att uppmärksamma och stimulera kreativitet på miljöområdet som leder till hållbar utveckling, minskad miljöpåverkan eller leder till en förbättrad livsmiljö t.ex. genom estetiska förbättringar i landskapsbilden.

Pristagaren är handlingskraftig, nytänkande och drivs av tanken på en långsiktigt god livsmiljö för alla. Prissumman uppgår till 15 000 kr.

Priset delas ut en gång per år. Pristagaren utses av kommunstyrelsens arbetsutskott, som också beslutar vilken dag prisutdelning ska ske.

Lämna din nominering senast 15 mars till Tierps kommun, Kommunstyrelsen, 815 80 Tierp eller fyll i formuläret nedan.

Formulär för att nominera till miljöprisDina kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Dina kontaktuppgifter
Personuppgiftsbehandling
För att kunna hantera ditt ärende behöver Tierps kommun få tillgång till vissa personuppgifter. När du skickar in uppgifter via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e allmänt intresse. Personuppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPRöppnas i nytt fönster.