Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Reklamation - mall

Formuläret nedan hjälper dig att strukturera din reklamation. Under varje rubrik finns beskrivning och förslag på hur du kan formulera dig och skriva i fältet under. Du behöver kopiera och klistra in de delar du vill ha och du kan kombinera det med egen text.

Skriv in din e-post när du är klar och klicka på "Skicka"-knappen. Texten du skrivit skickas då till dig.


Den [åååå-mm-dd] köpte jag [produkt] av er som jag inte är nöjd med. Anledningen till att jag inte är nöjd är [beskriv kortfattat, men så utförligt som möjligt vad du inte är nöjd med]. Exempel: att produkten inte är den jag beställde, att produkten inte motsvarade beskrivningen på hemsidan, att produkten var trasig (beskriv på vilket sätt), att produkten har levererats för sent utifrån överenskommet datum, vilket gör att syftet med produkten gått förlorad (exempel vid beställning av en bröllopsklänning).

Åtgärder som kan bli aktuella är omleverans, avhjälpande, prisavdrag eller hävning (att jag får pengarna tillbaka). Dessutom vill jag ha ersättning för de utgifter som gått förlorade [Beskriv vilka utgifter som du eventuellt har drabbats av på grund av att produkten inte motsvarar dina förväntningar. Tänk på att du bör kunna bevisa att du verkligen drabbats av dessa kostnader, till exempel med kvitton]. Exempel på ekonomisk skada: jag vara tvungen att åka till butiken och lämna in produkten och har en kostnad för resan, jag var tvungen att ta ledigt från jobbet för att kunna lämna in produkten, jag var tvungen att ta ledigt från jobbet för att ta emot hantverkare, jag har fått fördyrade omständigheter till följd av felet på produkten eller tjänsten.

[Ge förslag på tid, till exempel "så snart som möjligt eller inom 14 dagar" (för en första kontakt) alternativt "så snart som möjligt eller inom sju dagar" (i efterföljande kontakter)] med förslag på lösning.
Dina uppgifter
Här fyller du i dina kontaktuppgifter, ej företagets kontaktuppgifter.
Dina uppgifter