Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Taltidning - "På tal om Tierp"

Har du svårt att läsa tidningar för att du ser för dåligt? Eller har du någon anhörig eller bekant som fått dålig syn och som därför inte kan ta del av lokala nyheter och information som gäller kommunens invånare? Då kan taltidningen vara lösningen.

Senaste utgivna nummer

Taltidningen kommer ut en gång i veckan på måndagar och är gratis för dig som har synproblem eller lässvårigheter. Du får taltidningen hem till dig med posten. Lyssna i din cd-spelare, dator eller Daisy-spelare .

Tierps taltidning är en tidskrift av talbokstyp för dig som har nedsatt syn. Den innehåller lokala nyheter, meddelanden från kommunen, annonser, egenproducerade reportage, talbokstips, recept, skolmatsedel och telefonnummer till kommunen. Tierps taltidning produceras av ROX-reportage AB. Ansvarig utgivare är kommundirektören i Tierps kommun.

Lyssna på taltidningen där du är! - mp3-filer

Varje vecka publiceras delar av Tierps taltidning som mp3-filer på denna webbsida för att allmänheten ska kunna ladda ner och lyssna på materialet på valfri plats med en dator eller en mp3-spelare. På grund av att nyhetsmaterialet är upphovsrättsligt skyddat kan vi inte lägga ut den delen av tidningen för nedladdning.

Vill du prenumerera på taltidningen?

Telefon: 070 7367017 
Mail: info@rox-reportage.se
https://www.rox-reportage.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster