24 mars 2018 kl 20.30-21.30

Earth Hour 2018 - tillsammans för klimatet

Earth Hour 2018

Lördagen den 24 mars 2018 förväntas miljontals människor över hela världen släcka ljuset under en timme. Var med och delta du också!

Släck ditt hem och kom till Trollsjön utanför Tierp!
Under Earth Hour så anordnas en manifestation för hela familjen. Mellan kl. 20.30 och 21.30 kommer vi att ha tänt grillarna vid Trollsjönöppnas i nytt fönster. Med eld lyser vi upp platsen så att du kan gå på Naturskyddsföreningenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tipspromenad och se eldshow med eldartisten Sandra Wiklund.

Glöm inte att ta med dig en ficklampa och någonting att lägga på grillen.
Det kommer även att finnas dryck och grillkorv på plats.

Promenera eller ta bussen till Trollsjön
Vill du tänkta lite extra på miljön och promenera till platsen? Ta en månskenspromenad till Trollsjön! Följ vägen enligt kartan.länk till annan webbplats Bussar kommer att gå i skytteltrafik från parkeringen vid Atlas Copco. Första bussen avgår klockan 20.00.

Eldartist Sandra Wigren

Eldartist Sandra Wigren. Foto: Liquid Nights.

En internationell handling
Syftet med Earth Hour är att skicka en tydlig signal till världens politiska ledare att ta klimatförändringarna på allvar. Earth Hour är världens största miljömanifestation då miljontals människor över hela världen visar sitt engagemang för miljön genom att släcka ljuset under en timmes tid.

Passa på att reflektera kring vår energianvändning och elförbrukning. Klimatmanifestationen kan också ses som ett led i att inspirera till en hållbar livsstil. På WWF:s webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa om fyra klimatvärstingar: Bilen, Biffen, Börsen och Bostaden.

Välkommen till ett brinnande evenemang på en magisk plats!

Evenemangsinformation
Arrangör Tierps kommun
E-post kultur-fritid@tierp.se
Lokal/plats Trollsjön
Ort Tierp
Pris/entréavgifter Fri entré