Kontakta kommunen

Kontaktuppgifter till tierps kommun‌

Telefontider

Må - fr 9.00-16.00

Telefon

0293-21 80 88

E-post

medborgarservice­@tierp.se

Besök

Centralgatan 7, Tierp

Öppet

Må - fr 7.30-16.00

 

Presentera ditt utbud vid Tierp Porten

Tierps kommun har en obemannad turistinformation i entrén i Tierp Portens lokaler vid E 4:an (där även Gulfmacken finns). På plats finns bland annat en elektronisk informationsskärm för att informera och marknadsföra utbudet i Tierps kommun med omnejd för besökare. Där har du möjlighet att lägga upp bild med information om din verksamhet.

Vem har möjlighet att få ut sitt budskap?

Föreningar, organisationer och företag inom besöksnäringen i Tierps kommun med omnejd kan lägga ut evenemang, aktiviteter, utbud, öppettider för verksamheten med mera. Informationen kan också komma att användas på andra digitala skärmar i kommunen — för närvarande på skärmen i kommunhusets entré.

Meddelanden och anslag får inte innehålla personliga, politiska eller religiösa budskap eller uppmana till lagbrott. Tierps kommun förbehåller sig rätten att avgöra om budskap lämpar sig för publicering eller inte.

Så här gör du

  • Fyll i formuläret nedan
  • Bifoga logotyp i formatet gif eller png, eventuellt jpg.
  • Bifoga en bild eller två, som ska vara bakgrundsbild. Bakgrundsbilden ska minst ha storleken 1920*1080 px med upplösningen 72 dpi, och vara i formatet jpg eller png.
  • Fyll i den text du vill ska stå på bilden. Varje bild visas i 10 sekunder. Tänk — En bild säger mer än tusen ord! Bifoga inte för mycket text. Vi kommer att redigera om vi anser attd et är för mycket text.
  • Senast fem arbetsdagar före startdatum vill vi ha din anmälan, detta för att kunna garantera publicering i tid.


Bifoga dina bilder
Tänk på att meddela för varje bild vilken tidsperiod den kan synas
Bild 1Bild 2Bild 3Kontaktuppgifter

Har du frågor är du välkommen att kontakta Medborgarservice

Telefon: 0293-21 80 88
E-post: medborgarservice@tierp.se