Anmälan för utställare

Nu är anmälan för 2023 öppen för dig som är antagen sedan tidigare.

Fyll i anmälan för dig själv och dina gästutställare i formuläret nedan senast den 3 januari 2023. Du behöver fylla i ett formulär per person och utställare.

Efter det kommer du att få inloggningsuppgifter (skickas till din e-postadress) till din egen webbsida på kpv.nu där du kan skriva mer om din utställning och ladda upp bilder. Din gästutställare får egna inloggningsuppgifter till sin sida.

Sista anmälningsdatum är den 3 januari 2023, så fyll i och skicka in!
Vilken typ av utställare är du? * (obligatorisk)
Vilken typ av utställare är du?Namn på ordinarie utställare
Dina personuppgifter * (obligatorisk)
Dina personuppgifterAnge hur väl lokalen är tillgänglighetsanpassad * (obligatorisk)
Ange hur väl lokalen är tillgänglighetsanpassad


Jag samtycker att Tierps kommun får använda mina kontaktuppgifter på kpv.nu och i marknadsföringsmaterial för Konst på väg * (obligatorisk)
Jag samtycker att Tierps kommun får använda mina kontaktuppgifter på kpv.nu och i marknadsföringsmaterial för Konst på väg


Behandling av personuppgifter
För att kunna hantera din anmälan behöver Tierps kommun få tillgång till vissa personuppgifter. När du skickar in uppgifter via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e allmänt intresse. Personuppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR.