UTSTÄLLARE

KONST PÅ VÄG blir KONST PÅ WEBB

Konstrundan Konst på väg är i år inställt på grund av Covid-19 men nu kan du uppleva konst på webben via Facebook!

Varje dag under påskveckan, 6-13 april 2020, kommer utställare från konstrundan att publicera filmer där de visar sin konst på olika vis och där du får möjlighet att se på konst på ett nytt sätt.
Klockan 11.00 och 15.00 kommer du att kunna se minst en ny film. Allt du behöver göra är att följa Konst på vägs sida på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sidan är offentlig, vilket betyder att innehållet kan ses av alla.

Välkommen till en digital konstrunda under påsken!

Med anledning av coronaviruset (COVID-19) och smittrisk har Tierps kommun beslutat att tills vidare ställa in alla aktiviteter inom kommunens kulturprogram. Det innebär att årets konstrunda Konst på väg ställs in.

Biblioteken i Tierps kommun har öppet som vanligt. Och på Kulturhuset Möbeln i Tierp kommer konstrundans utställare att ha möjlighet att visa sina verk. Om öppettiderna för biblioteken och kulturhuset ändras meddelas detta i första hand på biblinord.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på Facebooksidan Biblioteken i Tierps kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor? Kontakta ansvarig kultursekreterare på 0293-21 83 36 eller mejla till kultur-fritid@tierp.se

Samlad information om coronaviruset finns på tierp.se/coronalänk till annan webbplats

Här kan du ändå ta del av information och bilder från de utställare som planerat att vara med i årets konstrunda.

Välj konstform
Ortsnamn
Konstnär
Tillgänglig för:
Rullstolsburna
Fritext
Visar 64 evenemang inom Alla konstformer - Alla orter med Alla konstnärer.