Marcel van Helvoort

Utställare, Mat och dryck

Tobo

Långfredag, Påskafton, Påskdagen, Annandag påsk

Change, mixed media (painting photo), 40x50 cm

Change, mixed media (painting photo), 40x50 cm

Om utställningen

Triangle of change

Årets utställning kommer att innehålla fotokonst, mixed media och målningar. Jag utforskade några nya tekniker för att skapa intressanta drömvärldar.

Förutom nytt arbete finns det en chans att njuta av några "golden oldies" från förr.

Utställningen kommer att vara på vår gård i 3 olika lador med 4-5 gästkonstnärer. Även i år kommer vi att ha ett litet café som serverar lite mat och dryck.

Född på 60-talet i en teknisk värld, jag fann mig själv borrad i skolsystemet; slutar som civilingenjör med fysik/optik i fickan. Under min roll i samhället arbetade jag på många IT-företag i 11 år. Som en inre protest började min konstkunskaper vakna i form av musik, poesi, måleri och fotografi.

Vid 40 års ålder tog jag första steget och började som fotograf. Under de senaste 11 åren har konstnären inom mig blivit mer och mer framträdande och skapat en symbios mellan min själ, universum och min konst. Min konst andas kosmiska energier, vilket kommer att sätta människor i balans med naturen, konsten och världen omkring dem; göra vardagen vacker. Att skapa sådan konst ger mig total inre frid med mig själv och min omgivning.

Numera arbetar jag i en lokal fabrik som designer, som balanserar hans förflutna, nutid och framtid; det verkar som om min kreativa själ behöver akademiskt arbete för att blomstra.

Karta

Utställningslokal

Lokal: The Flying Dutchman
Adress: Götby 122, Tobo

Tillgänglighet:
Inte tillgänglighetsanpassad