Kontakta Företag

Vinnare Årets Företagargala 2019

Årets vinnare galan 2019

Förslag på nomineringar till Årets Företagargala 2020

Till och med 9 februari 2020 kan du lämna förslag på företagare du vill ska uppmärksammas för sina insatser under 2019.

Så här går processen till

Efter att förslagstiden är över kommer juryn att gå igenom de inkomna förslagen och göra en första gallring. Juryn består av representanter från Företagare i Tierps kommun, ÖTV — Örbyhus, Tobo, Vendels företagarförening och Tierps kommun. För att säkerställa att de nominerade uppfyller de mätbara kriterierna görs en kontroll av dessa bland de uttagna. Juryn träffas ännu en gång innan de slutgiltiga nominerade utses. Vinnare i respektive kategori utses efter Nomineringslunchen, 19 mars 2020, då de nominerade företagen var och en av företagen får en stund med juryn för presentation och utfrågning.

Utdelning av priserna kommer att ske i samband med Företagargalan fredagen den 17 april 2020.

Kom med förslag till nomineringar! Använd formuläret för att nominera till Årets företagare. Du kan nominera företag till olika kategorier — en kategori per inlämnat förslag. Glöm inte att ge en motivering till ditt förslag.

Kategorierna är Årets Företagare, Årets Butik, Årets Tillverkande företag, Årets Tjänsteföretag och Årets Nykomling. Du kan läsa mer om kategorierna och kriterierna nedan.

Nomineringsformulär

Sista anmälningsdag är den 9 februari klockan 23.59.


Kategori jag vill nominera till * (obligatorisk)
Kategori jag vill nominera till


Om du vill ha bekräftelse på din nominering anger du dina uppgifter nedan
Hantering av personuppgifter
När du skickar in uppgifter med namn och e-postadress via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e allmänt intresse. Personuppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR


Vid eventuella frågor – kontakta Lena Wänkkö, koordinator näringsliv och turism, 0293-21 86 26.

Välkommen med dina förslag!
Näringsliv i samverkan — Företagare i Tierps kommun, ÖTV-företgarförening och Tierps kommun