• Arbetet med pendlarparkeringarna i Tierp försenas

  2018-09-21 Ombyggnationen av pendlarparkeringarna i Tierp har nu pågått drygt en månad. Under pågående markarbete har man påträffat ledningar i marken som inte finns inlagda i kommunens system, vilket gör att arbetet kommer att fördröjas något då man undersöker ledningarna.
 • Fler biståndshandläggare ska arbeta med patienter från sjukhus

  2018-09-20 Från och med den 24 september förstärks gruppen som hanterar invånare som skrivs ut från sjukhus och behöver stöd i hemmet. Det innebär att fyra personer istället för tidigare två kommer att arbeta med målgruppen.
 • Mat, motion, medicin och fallolyckor i fokus

  2018-09-20 Under vecka 40 firar Tierps kommun FN:s äldredag och den nationella kampanjen ”Balansera-mera”. Vi bjuder in alla intresserade till föreläsningar, tips och råd i vardagen samt underhållning och kaffe med dopp!
 • Lyckad SamBaT-konferens på UKK med tydligt samverkansfokus

  2018-09-19 Det blev en lyckad konferens för SamBaT-nätverket i Tierps kommun. Uppemot ett 100-tal personer slöt upp i UKK:s lokaler i Uppsala för att ta del av hur kommunen kan samverka för ett gott liv för barn och unga i Tierps kommun.
 • Välkommen att fira det marina naturreservatet Björns skärgård

  2018-09-18 Tierps kommun har ett nytt naturreservat, Björns skärgård. Det vill vi fira med kaffe och tårta! Välkommen lördagen den 29 september klockan 13.00-15.30. Det blir välkomsttal, guidade turer och aktiviteter för barn.
 • Vägarbete vid Örbyhus pendlarparkering

  2018-09-18 Från och med idag den 18 september kommer vi att påbörja underhållsarbete för en in- och utfart till pendlarparkeringen vid stationsområdet i Örbyhus.

Tierp - en kommun som växer!

Tierp växer och just nu har vi flera stora plan- och byggprojekt på gång, bland andra Siggbo Trädgårdsstad med 400 nya bostäder. Vi bygger också nytt kulturhus samt inför cross som idrottsinriktning på gymnasiet.

Lekplatser och aktivitetsbanor

Kom, lek och klättra på våra nyrenoverade lekplatser i Karlholm, Örbyhus och Tierp. Alla lekplatser har olika teman och i Tierp finns också en hinderbana för barn vid Vegavallen. Välkomna!