• Höstlovsprogram

  2017-10-23 Under höstlovet händer det massor i Tierps kommun! Vad sägs om skattjakt, zombiewalk, skulpturläger, judo, livräddning med isflak eller höstlovsdisco? Ta en titt i programmet, där finns det aktiviteter för alla åldrar och intressen!
 • Nya infarten till Vegavallen är klar

  2017-10-16 Den nya infarten till Vegavallen i Tierp är nu klar och öppen för trafik. Även de anslutande gång- och cykelbanorna är slutbesiktade och öppna för trafik. Det som återstår i området kring den nya infarten är arbeten med den kringliggande miljön. 
 • Demokratiberedningen vill träffa dig!

  2017-10-12 Har du tankar och funderingar som rör demokratin i Tierps kommun – kom då och prata med oss politiker! Torsdagen den 19 oktober 2017 kl. 17.00–19.00 i Ol Andersskolan i Skärplinge. Välkommen!
 • Marknadsföringsbidrag för elitidrottsföreningar - dags att ansöka!

  2017-10-09 Idrottsföreningar i kommunen som tävlar på elitnivå har möjlighet att söka
  marknadsföringsbidrag. I gengäld ska föreningarna som får bidrag exponera
  kommunen enligt uppsatta regler. Ansökan ska vara kommunen tillhanda
  senast 31 oktober.
 • Öppet hus på vuxenutbildningen

  2017-10-05 Vuxenutbildningen i Tierp håller öppet hus onsdagen den 11 oktober klockan 16.00–20.00. Är du intresserad av vuxenutbildningens utbud, eller vill du diskutera studier, arbete och karriärmöjligheter? Ta då chansen att besöka oss för att få svar på dina frågor.
 • Med dina svar gör vi Tierps kommun bättre

  2017-10-03 I år deltar Tierps kommun i Statistiska Centralbyråns, SCB, landsomfattande medborgarundersökning, för att ta reda på hur du som kommuninvånare upplever att det är att bo och leva här. Vi vill bland annat veta vad du tycker om kommunens service inom barnomsorg, skola och äldreomsorg och hur du upplever din möjlighet att påverka kommunen. Vi hoppas att du som blir slumpmässigt utvald till att besvara enkäten fångar tillfället och ger oss viktig feedback!

Tierp - en kommun som växer!

Tierp växer och just nu har vi flera stora plan- och byggprojekt på gång, bland andra Siggbo Trädgårdsstad med 400 nya bostäder. Vi bygger också nytt kulturhus samt inför cross som idrottsinriktning på gymnasiet.

Lekplatser renoveras

Fyra lekplatser i Tierp kommer att renoveras under den närmaste tiden, alla med olika teman. Först ut är lekplatsen Pyramiden där huvudtemat är klätterlek.