Klagomålshantering inom omsorg och stöd

Inom Tierps kommun ser vi dina synpunkter och klagomål som en tillgång i vårt arbete med att säkra bra kvalitet. Dina synpunkter är därför viktiga och ger oss möjlighet att förbättra vår verksamhet.

Så här gör du:

1. Vänd dig i första hand till ansvarig enhetschef. Kontaktuppgifter finns under respektive verksamhet. Enhetschefen tar emot ditt klagomål och inom 7 arbetsdagar får du besked om hur handläggningen av ditt klagomål går vidare.
  2. I andra hand eller om du inte är nöjd med den kontakt eller de förslag till åtgärder som du fått kan du lämna dina klagomål via kommunens allmänna klagomålshanteringlänk till annan webbplats. Dina synpunkter/klagomål lämnas efter det vidare till närmast överordnad chef för den verksamhet ditt klagomål berör.