Kontakta Företag

Nätverk och möten

Kommunen är engagerad i ett stort antal olika samarbetsformer. Vi samarbetar idag med andra kommuner, län, landsting, företagarföreningar och organisationer.

Mötesplatser för företagare

Frukostmöten och andra träffar ger dig som företagare möjlighet att träffa kollegor i såväl din egen som andra branscher. På mötena får du också information om aktuella frågor och händelser i kommunen som kan påverka dig och ditt företag.

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få inbjudningar till olika möten, utbildningar, seminarier samt få information om vad som är på gång ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 • Vill du medverka på Hälsodagen — en aktiv dag för alla den 11 maj?

  2019-02-07 Den 11 maj anordnas Hälsodagen för andra året i rad – en aktiv dag för alla på Vegavallen. Under Hälsodagen öppnar vi upp hela Vegavallen och bjuder på föreläsningar, mässa och aktiviteter för alla. Syftet är att inspirera till ett rikt liv i Tierp och visa att det finns många olika sätt att vara aktiv på.
 • Företagargala 2019

  Årets Företagargala fredagen den 5 april 2019 Pricks Club & Bar

  2019-01-29 2019 års gala kommer att hållas på Pricks Club & Bar (Prickshuset) i Tierp.
  Tierps egen Erica Sjöström, sångerska i Drifters – underhåller och leder oss genom kvällen, och självklart ska vi premiera duktiga företagare under vår prisutdelning.
 • Näringslivsluncher — ät lunch med kommunen och andra företagare

  2019-01-24 Första tisdagen varje månad kommer enheten Näringsliv och turism anordna näringslivsluncher. Syftet med luncherna är att skapa ytterligare en mötesplats där du som företagare enkelt kan kommunicera med kommunen och dess olika verksamheter.

Prenumerera på nyhetsbrev

Utöver nyheter och information får du inbjudningar till frukostmöten, seminarier och utbildningar som anordnas för dig som företagare .


Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR.