Kontakta Företag

Nätverk och möten

Kommunen är engagerad i ett stort antal olika samarbetsformer. Vi samarbetar idag med andra kommuner, län, landsting, företagarföreningar och organisationer.

Mötesplatser för företagare

Frukostmöten och andra träffar ger dig som företagare möjlighet att träffa kollegor i såväl din egen som andra branscher. På mötena får du också information om aktuella frågor och händelser i kommunen som kan påverka dig och ditt företag.

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få inbjudningar till olika möten, utbildningar, seminarier samt få information om vad som är på gång ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 • Annika R Malmberg

  After Work för besöksnäringen torsdag 25 april 17:15-21:00 på Karlholm Strand

  2019-04-12 Höstens trevliga After Work för besöksnäringen i Tierps- och Älvkarelby kommuner hoppas vi gav mersmak och vi vill därför passa på att bjuda in till ett nytt tillfälle innan sommarsäsongen drar igång. Denna gång beger vi oss till den nya restauranglokalen i spännande Karlholm strand för se vad som är på gång där. För den som önskar kommer en kort rundvandring i området erbjudas i början av kvällen.
 • Vill du medverka på Hälsodagen — en aktiv dag för alla den 11 maj?

  2019-02-07 Den 11 maj anordnas Hälsodagen för andra året i rad – en aktiv dag för alla på Vegavallen. Under Hälsodagen öppnar vi upp hela Vegavallen och bjuder på föreläsningar, mässa och aktiviteter för alla. Syftet är att inspirera till ett rikt liv i Tierp och visa att det finns många olika sätt att vara aktiv på.
 • Företagargala 2019

  Årets Företagargala fredagen den 5 april 2019 Pricks Club & Bar

  2019-01-29 2019 års gala kommer att hållas på Pricks Club & Bar (Prickshuset) i Tierp.
  Tierps egen Erica Sjöström, sångerska i Drifters – underhåller och leder oss genom kvällen, och självklart ska vi premiera duktiga företagare under vår prisutdelning.

Prenumerera på nyhetsbrev

Utöver nyheter och information får du inbjudningar till frukostmöten, seminarier och utbildningar som anordnas för dig som företagare .


Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR.