Kontakt

Nätverk och möten

Kommunen är engagerad i ett stort antal olika samarbetsformer. Vi samarbetar idag med andra kommuner, län, landsting, företagarföreningar och organisationer. Vi deltar också i många projekt.
Samarbeten och projekt

Mötesplatser för företagare

Frukostmöten och andra träffar ger dig som företagare möjlighet att träffa kollegor i såväl din egen som andra branscher. På mötena får du också information om aktuella frågor och händelser i kommunen som kan påverka dig och ditt företag.

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få inbjudningar till olika möten, utbildningar, seminarier samt få information om vad som är på gång ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 • Koll & Kontroll – en workshopserie med fokus på ditt företags lönsamhet, 15 november och 6 december

  Att leda företag kan upplevas ensamt, men många frågor är gemensamma med andra företagare. Under två tillfällen kommer du tillsammans med andra som driver företag få utbyta tankar och erfarenheter och få verktyg att använda i din verksamhet.
 • Information om DIS-upphandlingar 27/9

  Tierps- och Älvkarleby kommun gör ibland gemensamma upphandlingar därför bjuder nu kommunen och de kommunala fastighetsbolagen till en informationskväll om dynamiskt inköpssystem för dig som företagare. Vi bjuder in till en informationskväll om dynamiskt inköpssystem (DIS).
  Vi kommer även presentera upphandlingsplanen för 2023-24, där vi bl a ser upphandlingar av konferenslokaler, profilprodukter och mycket annat. Fler upphandlingar kan tillkomma.
  Du är varmt välkommen att delta digitalt eller på plats på kommunhuset i Skutskär den 27 september kl. 18.00.Nedan finns två anmälningsformulär. Ett för att delta digitalt och ett för att delta på plats i kommunhuset Skutskär.Vi går igenom både pågående och kommande DIS-upphandlingar inom:
  • Mark- och anläggningsentreprenader
  • Fordon
  • Byggentreprenader
  • Anläggningsarbete
  • Park och utemiljö
  Din anmälan vill vi ha senast 26 september. Välkommen!
 • Digifysisk företagarfrukost 15 september kl 7:30-9:15 — Hur hantera en orolig och föränderlig värld?

  Höstens första företagarfrukost kommer att hållas i gamla Friteams lokaler –en lokal som idag väntar på en ny hyresgäst. Morgonens huvudtema kommer att handla om hur du som företagare tar hand om dig själv och dina kollegor i en tid av kriser i en orolig omvärld där förändringsbenägenhet och anpassningsförmåga till allt det nya är ett måste och där det inte alltid är så lätt att orka med.

Material från tidigare nätverksträffar och möten

Videoklipp från frukostmöte 26 mars - presentation TREBO fastigheter

Videoklipp från frukostmöte 26 mars - presentation padelanläggningar

Prenumerera på nyhetsbrev

Utöver nyheter och information får du inbjudningar till frukostmöten, seminarier och utbildningar som anordnas för dig som företagare.


Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på tierp.se/GDPR.