Kontakta Företag

Nätverk och möten

Kommunen är engagerad i ett stort antal olika samarbetsformer. Vi samarbetar idag med andra kommuner, län, landsting, företagarföreningar och organisationer. Vi deltar också i många projekt.

Läs mer om våra samarbeten och projekt.

Mötesplatser för företagare

Frukostmöten och andra träffar ger dig som företagare möjlighet att träffa kollegor i såväl din egen som andra branscher. På mötena får du också information om aktuella frågor och händelser i kommunen som kan påverka dig och ditt företag.

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få inbjudningar till olika möten, utbildningar, seminarier samt få information om vad som är på gång ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Annika R Malmberg

    After Work för besöksnäringen torsdag 25 april 17:15-21:00 på Karlholm Strand

    2019-04-12 Höstens trevliga After Work för besöksnäringen i Tierps- och Älvkarelby kommuner hoppas vi gav mersmak och vi vill därför passa på att bjuda in till ett nytt tillfälle innan sommarsäsongen drar igång. Denna gång beger vi oss till den nya restauranglokalen i spännande Karlholm strand för se vad som är på gång där. För den som önskar kommer en kort rundvandring i området erbjudas i början av kvällen.

Prenumerera på nyhetsbrev

Utöver nyheter och information får du inbjudningar till frukostmöten, seminarier och utbildningar som anordnas för dig som företagare .


Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR.