Kontakt

Nätverk och möten

Kommunen är engagerad i ett stort antal olika samarbetsformer. Vi samarbetar idag med andra kommuner, län, landsting, företagarföreningar och organisationer. Vi deltar också i många projekt.
Samarbeten och projekt

Mötesplatser för företagare

Frukostmöten och andra träffar ger dig som företagare möjlighet att träffa kollegor i såväl din egen som andra branscher. På mötena får du också information om aktuella frågor och händelser i kommunen som kan påverka dig och ditt företag.

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få inbjudningar till olika möten, utbildningar, seminarier samt få information om vad som är på gång ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Digital företagarfrukost 11 februari kl 7:30-9:00 — Frågan till heta stolen "Till vad gick kommunens pengar 2021?"

    Nytt år med nya möjligheter och utmaningar. Innan vi helt lägger 2021 bakom oss gör vi en sammanfattning av året som gick. Håkan Tribell, näringslivspolitiks expert, Handelskammaren i Uppsala län, är morgonens moderator. I heta stolen finns Kommunstyrelsens ordförande Sara Sjödal och kommundirektör Helena Carlsson. Tomas Stavbom, regiondirektör Handelskammaren, får svara på hur det gått för länet året 2021. Vi passar också på att blicka framåt tillsammans med dessa. Vad finns på agendan för valåret 2022?
  • Digital utbildning i upphandlingssystemet TendSign 27 januari 18:00

    Du som är företagare erbjuds utbildning i upphandlingssystemet TendSign torsdagen den 27 januari kl. 18-19:30 via Zoom.
  • Företagarkväll 25 november 18:30-22:30

    Att ses live är hetare än någonsin! Vi bjuder därför in till en kväll med mat, dryck, nätverkande, umgänge och ”Heta stolen”. Kvällen leds av Jennie Claesson som kommer att sköta intervjuerna av ett antal företagare i den heta stolen.

Material från tidigare nätverksträffar och möten

Videoklipp från frukostmöte 26 mars - presentation TREBO fastigheter

Videoklipp från frukostmöte 26 mars - presentation padelanläggningar

Prenumerera på nyhetsbrev

Utöver nyheter och information får du inbjudningar till frukostmöten, seminarier och utbildningar som anordnas för dig som företagare.


Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på tierp.se/GDPR.

Material från tidigare träffar