Kontakt

Nätverk och möten

Kommunen är engagerad i ett stort antal olika samarbetsformer. Vi samarbetar idag med andra kommuner, län, landsting, företagarföreningar och organisationer. Vi deltar också i många projekt.
Samarbeten och projekt

Mötesplatser för företagare

Frukostmöten och andra träffar ger dig som företagare möjlighet att träffa kollegor i såväl din egen som andra branscher. På mötena får du också information om aktuella frågor och händelser i kommunen som kan påverka dig och ditt företag.

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få inbjudningar till olika möten, utbildningar, seminarier samt få information om vad som är på gång ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 • Ät lunch med kommunen och andra företagare 13 december

  Andra tisdagen varje månad arrangerar enheten Näringsliv och turism näringslivsluncher. Syftet med luncherna är att skapa ytterligare en mötesplats där du som företagare enkelt kan kommunicera med kommunen och dess olika verksamheter.
 • Bild: Mostphotoas

  INSTÄLLT! Solcellsträff för företag 29 november

  Tierps kommun tillsammans med Energi- och klimatrådgivarna bjuder in till en träff för företag som är intresserade av att veta mer om solceller.
 • Jacke Sjödin samt bild på Centralhotellet Tierps lounge

  Företagarkväll 24 november 18-22:30, Central Hotellet Tierp – Rusta dig för vintern tillsammans med NIS och Jacke Sjödin

  Sällan har väl förutsättningarna för den kommande vintern känts så osäker. Energikris, klimatkris, krig, inflation och lågkonjunktur. Det är sannerligen inte svårt att uppleva att molnen hopar sig på hösthimlen. Men med en orolig omvärld och i oroliga tider finns det inget som rustar så bra som kunskap. Om den dessutom serveras tillsammans med god mat och dryck, i trevligt sällskap och med möjlighet till skratt är möjligheten att känna framtidstro större. Den 24 november har du möjlighet att uppleva just allt detta när Näringsliv i samverkan anordnar årets företagarkväll.

Material från tidigare nätverksträffar och möten

Videoklipp från frukostmöte 26 mars - presentation TREBO fastigheter

Videoklipp från frukostmöte 26 mars - presentation padelanläggningar

Prenumerera på nyhetsbrev

Utöver nyheter och information får du inbjudningar till frukostmöten, seminarier och utbildningar som anordnas för dig som företagare.


Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på tierp.se/GDPR.

Material från tidigare träffar