Kontakt

Intresseanmälan ta emot praoelever

Har ert företag möjlighet att ta emot praoelever? Anmäl ert intresse till oss och var med och påverka morgondagens arbetskraft.

Det är obligatoriskt för grundskolornas högstadieelever i årskurs 8 och 9 att gå ut på praktik under sammanlagt tio dagar. Praktiken är till för att eleverna ska få en insikt om arbetsmarknaden och kunskap inför sitt framtida yrkesval. Vi behöver er hjälp för att lyckas med detta. Ju fler företag som anmäler sig, desto lättare är det för skolorna att matcha eleverna med de platser som finns.

Nästa praoperiod är i höst under veckorna 40-43. Anmäler ni intresse kommer vi att kontakta er med mer information inför praktikveckorna.

Intressanmälan för att ta emot praoelever


Information om företaget * (obligatorisk)
Information om företaget


Vilka veckor passar bra att ta emot prao?
Kryssa för flera om det är möjligt
Vilka veckor passar bra att ta emot prao?


T ex. om det är svårt att ha en prao-elev en hel vecka, kan samarbete med annat företag göra att eleven delar sin prao och är på flera ställen
Behandling av personuppgifter
För att kunna hantera din anmälan behöver Tierps kommun tillgång till vissa personuppgifter. När du skickar in uppgifter via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e allmänt intresse. Personuppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på www.tierp.se/GDPR Öppnas i nytt fönster..