Kontakta Högbergsskolan

För vårdnadshavare

Information och användbara länkar för dig som vårdnadshavare.

Unikum – ett verktyg för utvecklingsplan och dialog

I Unikum kan du som vårdnadshavare ta del av information från skolan och följa ditt barns kunskapsutveckling.

Här kan du också ställa frågor och ha en dialog med mentor/lärare.

Unikumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dexter – frånvarohantering, anmälan om sjukdom

Som vårdnadshavare gör du sjukanmälan/frånvaroanmälan via telefon eller Dexter. Du måste meddela skolan varje dag före kl. 10.00 som ditt barn är sjuk/frånvarande.

Dexterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ansökan om ledighet gör man på särskild blankett för ledighetsansökan.

Ansökan och antagning till gymnasiet

Det är mycket att sätta sig in i inför val till gymnasiet. På gymnasieguiden.se finns information och tips för dig som förälder, hur du kan stötta och läsa på för att hjälpa ditt barn på bästa sätt.

Gymnasievalet – till dig som är förälderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ansökan och antagning

Olycksfallsförsäkring

Elever, barn, ungdomar och andra grupper inom Tierps kommun omfattas av en kollektiv olycksfallsförsäkring.

Olycksfallsförsäkring på tierp.seöppnas i nytt fönster

Ledighet och läsårstider – När är det skolavslutning, lov och röda dagar?

På Tierps kommuns sida Ledighet och läsårstider finns information om skoltider samt hur du ansöker om ledighet.

Ledighet och läsårstideröppnas i nytt fönster