Ledighet och läsårstider

Lapp med ordet skolstart.

Välkomna till ett nytt läsår 21/22 på Högbergsskolan! Nedan finns datum och tider för skolstarten under vecka 32.

Årskurs 1 (Nationella program, IMY och IMV) börjar måndag 16 augusti kl. 9:00. När du kommer till skolans huvudentré så finns det skyltar och personal som visar dig och dina klasskamrater till rätt klassrum för uppstart med din mentor.

Gymnasiesärskolan börjar måndagen den 16 augusti kl. 9.00. Upprop i klassrummen på GYS.

Årskurs 2+3 börjar måndagen den 16 augusti kl. 13.00. Upprop med respektive mentor. Klassrum meddelas när eleverna kommer till skolan.

Tisdag 17/8 är det lektioner enligt schema för samtliga elever.

Varmt välkomna!

När har jag lov? När är det röda dagar? När är skolavslutningen?

På sidan Ledighet och läsårstideröppnas i nytt fönster på kommunens webbplats hittar du information om bland annat ledighet och vilka datum terminen börjar och slutar under skolåret.

LedighetsansökanPDF (pdf, 29 kB)