Andra placering i årets webbsite

Travel Guide UF med elever

Stort grattis till Travel Guide UF som tog hem en andra placering i årets Webbsite.

Elevernas UF-företag heter Travel Guide UF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och drivs av Sandra Lindell, Lovisa Eriksson och Vendela Hellsten som studerar på Ekonomiprogrammet här vid Högbergsskolan.

Travel Guide UF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en kostnadsfri reseguide som erbjuder intresseväckande information om världens resedestinationer och uppmanar till hållbart resande! Vi på Travel Guide UF riktar oss till företag och erbjuder dem prisvärda annonser på vår hemsida travelguideuf.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.! Företaget drivs av tre passionerade och kunniga tjejer som har ett stort intresse för att resa och upptäcka världen! För oss på Travel Guide UF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är hållbarhet enormt viktigt. Därför informerar- och uppmanar vi till alla de olika formerna av hållbarhet, på vår hemsida!

Bland ungefär 12 000 andra UF-företag och nästan 40 000 ungdomar som i år bedriver UF, så var det 128 företag som gjorde upp om årets webbsite. Vi lyckades med vår webbsite bli finalister och ta hem en andra placering.

Mvh Sandra Lindell, VD på Travel Guide UF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.