Ungdom under 20 utan sysselsättning

Tierps kommun är har ansvar för dig som är mellan 16 och 19 år som bor i kommunen och inte går på gymnasiet eller arbetar.

Är du under 20 år och varken arbetar eller studerar? Du kanske vill börja studera igen, eller komma igång och söka jobb eller praktikplats? Vill du veta vilka studier som krävs för ett speciellt yrke eller undrar du var det finns jobb?

AME samarbetar med skolor, Arbetsförmedlingen, andra myndigheter och företag. Beroende på vad du vill, kan vi hjälpa till att lotsa dig vidare till olika typer av aktiviteter.Vi hjälper dig att komma igång och hitta en väg framåt, antingen tillbaka till skolan eller någon annan väg som passar dig. Att delta är frivilligt och uppföljning sker kontinuerligt.

Kontakta oss för mer information och vi kan boka ett möte där du får veta mer vad vi kan erbjuda dig. Du når Arbetsmarknadsenheten via kommunens växel 0293-218000.

Arbetsmarknadsenheten
Besöksadress: Gävlevägen 25, Tierp